Izkoristite še nekaj prostih terminov v "Srednji in Visoki" sezoni!
Novice - Avtodomi CCC

Novice

Na smučanje z avtodomom za pravo zimsko avanturo

Ste ljubitelji smučanja in se vam zdi smučarska sezona prekratka, da bi obiskali vsa priljubljena smučišča? Morda si želite okusiti razkošje mondenih smučarskih središč, ki pa so za vaš žep malce predraga? Si želite vaše načrtovane počitnice s smučanjem kar najbolje izkoristiti? Potem priporočamo, da se odpravite na smučanje z avtodomom.

Preberi več...
Potovanje z avtodomom je lahko zelo lepo darilo

Ko se bližajo rojstni dnevi, poroke, obletnice ali posebne priložnosti, smo večkrat v zadregi kaj pokloniti določeni osebi. Če si želite podariti nekaj nevsakdanjega in privoščiti slavljencu nepozabne dogodivščine ali mu izpolniti dolgoletno željo … z darilnim bonom za najem avtodoma CCC ne boste zgrešili.

Preberi več...
Kam na jesenske počitnice z avtodomom

Jesen je odlična za potovanja z avtodomom. Narava se je obarvala v svoje čudovite barve, vreme pa je ravno pravšnje za prelepe izlete in sprehode. Imamo nekaj idej kam se lahko odpravite to jesen na počitnice z avtodomom v Sloveniji, sosednji Hrvaški in Italiji.

Preberi več...
E-novice Avtodomi CCC
Želite prejemati ideje za svobodna doživetja z avtodomom, posebnih akcijah in novostih Avtodomi CCC? Prijavite se na naše brezplačne e-novice CCC!