"Super akcija" Zapolnitve terminov za poletje 2024 do -27% POPUST! Preverite
Splošni pogoji uporabe - Avtodomi CCC
  • Domov
  • /
  • Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe

Splošni pogoji uporabe spletne strani

Lastnik in administrator spletne strani https://www.avtodomi-ccc.si in vseh morebitnih podstrani te spletne strani (v nadaljevanju "Spletna stran") je CarCenterCerar, Jure Cerar s.p., Trata 20, 1235 Radomlje, ID št. za DDV: , Matična št.: .

Dostop in uporaba Spletne strani sta dopustna pod pogoji, ki jih določajo veljavna zakonodaja, ti Splošni pogoji uporabe spletne strani (v nadaljevanju "Splošni pogoji uporabe") ter drugi predpisi, na katere se sklicujejo ti Splošni pogoji uporabe.

Vsebina spletne strani

Prizadevamo si, da je vsebina Spletne strani posodobljena in vsebuje pravilne informacije in gradiva, vendar pa točnosti, celovitosti in ažurnosti ne zagotavljamo in k temu nismo zavezani. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za škodo zaradi nedostopnosti, spremembe, pomanjkljivosti, napake ali zastarelosti informacij, objavljenih na Spletni strani. Prav tako ne zagotavljamo, da bo Spletna stran ali katerakoli vsebina na njej vedno dostopna oz. da bo dostop nemoten. Spletno stran ali njene dele lahko kadarkoli umaknemo ali spremenimo brez predhodnega opozorila.

Vsebina objavljena na Spletni strani je splošnega informativnega značaja. Za uporabo informacij, ki so objavljene na naši spletni strani, ne odgovarjamo. Če Spletna stran vsebuje povezave do drugih spletnih strani in vsebine na teh spletnih strani, so takšne povezave zgolj informativne narave. Nad vsebino na teh spletnih straneh nimamo kontrole ali vpliva.

Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do sprememb cen brez predhodnega obvestila.

Če želite prejeti več informacij o vsebini, ki je objavljena na spletni strani, nas kontaktirajte na info@ccc.si.

Če ste odkrili napako, netočnost ali drugo pomanjkljivost na spletni strani, nam to prosim, sporočite na info@ccc.si.

Pravice intelektualne lastnine

Spletna stran in njena vsebina sta intelektualna lastnina CarCenterCerar, Jure Cerar s.p., oziroma njenih avtorjev ter se ne sme, razen na način določen v Splošnih pogojih uporabe, uporabljati brez izrecnega pisnega soglasja CarCenterCerar, Jure Cerar s.p..

CarCenterCerar, Jure Cerar s.p., https://www.avtodomi-ccc.si, logo, vse slike, fotografije in besedila ter vsa vsebina Spletne strani, grafike in ikone gumbov predstavljajo intelektualno lastnino CarCenterCerar, Jure Cerar s.p.. Vse ostale znamke, imena produktov in imena družb ali logotipi so last njihovih lastnikov.

Varstvo osebnih podatkov

Več o obdelavi osebnih podatkov je navedeno v Politiki zasebnosti.

Za več o uporabi piškotkov glejte stran Piškotki.

Spremembe Splošnih pogojev uporabe

Pridržujemo si pravico, da to spletno stran in te Splošne pogoje uporabe kadarkoli spremenimo brez posebnega dovoljenja ali obveščanja Uporabnika o tem. Spremenjeni Splošni pogoji uporabe pa začnejo veljati na dan, ko so spremembe objavljene na spletni strani.

Zgoraj opisani Splošni pogoji uporabe ne veljajo za zunanje spletne strani, do katerih lahko dostopate preko povezav, ki so podane na naši spletni strani.

Ogledovanje vsebin te spletni strani, prijava na e-novice, uporaba kontaktnega obrazca pomeni avtomatično pristajanje na vse zgoraj opisane pogoje uporabe.

Kontakt

Za kakršnakoli vprašanja v povezavi s temi Splošnimi pogoji uporabe nas, prosimo, kontaktirajte na info@ccc.si.

Radomlje, 01.08.2022

E-novice Avtodomi CCC
Želite prejemati ideje za svobodna doživetja z avtodomom, posebnih akcijah in novostih Avtodomi CCC? Prijavite se na naše brezplačne e-novice CCC!