"Super akcija" Zapolnitve terminov za poletje 2024 do -27% POPUST! Preverite
Najem avtodoma za udobne in varne poletne počitnice - Avtodomi CCC
  • Domov
  • /
  • Novice
  • /
  • Najem avtodoma za udobne in varne poletne počitnice

Najem avtodoma za udobne in varne poletne počitnice

Najem avtodoma za udobne in varne poletne počitnice
17.05.2021

Avtodom je čudovita in skoraj idealna rešitev za velik del trenutnih problemov

Živimo v času epidemije, ki je v naša življenja prinesla veliko sprememb in vplivajo tudi na načrtovanje poletnih počitnic. Vseeno si želimo oditi na zasluženi oddih, pa vendar se nam porajajo številna vprašanja: »Kam bomo šli letos na dopust, kako bomo sploh lahko odšli na dopust, moramo biti vsi cepljeni, kaj bo z otroki, kako čez meje, bodo hoteli odprti, bomo lahko rezervirali počitnice v želenem terminu…?«

Dejstvo je, da so se naše potovalne navade in načini preživljanja prostega časa v zadnjem času korenito spremenili. Predvsem se poskušamo izogibati nepotrebnim stikom z neznanimi ljudmi, ki jih sicer neizogibno srečujemo v hotelih, prenočiščih, na avtobusih, vlakih, ladjah in letalih.  

Vse te skrbi odpadejo, če se na dopust odpravite kar v »lastnem mehurčku«, ki vam ga nudi avtodom.

Potovanje v » lastnem mehurčku«

Avtodom je čudovita in skoraj idealna rešitev za velik del trenutnih problemov, saj ves čas potujete v »lastnem mehurčku«. Vaše bivalno okolje potuje z vami. Imate ga stalno pod nadzorom in v njem ni nepredvidenih kontaktov z veliko množico neznanih ljudi. Ob prevzemu je avtodom očiščen in razkužen, od tu dalje pa sami prevzamete nadzor nad vašim »mehurčkom«. Z bogato dodatno opremo vam zagotavlja tudi udobje ves čas potovanja. 

Avtodom omogoča svobodo

Tisti, ki imajo svoj avtodom vedo, da jim je tak način potovanja in preživljanja prostega časa že prej predstavljal neko posebno dimenzijo svobode. Kar naenkrat ni več vezanosti na vozne rede vlakov in letal, ki se jim pri turističnih paketih ne morete izogniti, prihodi v postajališča niso tako strogo opredeljeni in kar je najboljše, če vam tam, kamor ste prispeli, ni všeč, se preprosto odpeljete drugam.

Najem ali nakup avtodoma?

Ugotovili ste, da je avtodom prava izbira za vaše letošnje poletne počitnice. Zdaj pa se poraja vprašanje: »Je avtodom bolj pametno najeti ali kupiti?« Lastništvo avtodoma je zelo drag šport, ki ni dan vsakomur. Če se nameravate z njim na pot podati samo nekajkrat na leto, potem je bolje, da ga najamete, ko ga potrebujete. S tem vam ni potrebno skrbeti kam ga boste parkirali ob neuporabi in izognili se boste stroškom vzdrževanja. Zato je odlična rešitev najem naših profesionalno vzdrževanih avtodomov – oglejte si naš vozni park

Za konec

Za konec še namig, za tiste, ki se ne želite zapletati z vprašanjem: »Kako v danem trenutku prehajati državne meje?«, da ostanete kar v Sloveniji in se po dolgem in počez posvetite odkrivanju njenih lepot. Verjemite, da Slovenija sploh ni tako majhna dežela. 

Vsekakor je avtodom resnično idealen način za potovanja in dopustovanja v sedanjih negotovih epidemioloških razmerah.  In še nekaj časa bo tako …

E-novice Avtodomi CCC
Želite prejemati ideje za svobodna doživetja z avtodomom, posebnih akcijah in novostih Avtodomi CCC? Prijavite se na naše brezplačne e-novice CCC!